Bli bedre kjent med vår nyeste ansatt – Øystein Solfjeld Pedersen

Øystein Solfjeld Pedersen ønsket å jobbe i et ansatteid selskap, og et aktivt googlesøk førte han rett til Vivende. Vivendemodellen viste seg å være midt i blinken! For Øystein er det viktig å jobbe et sted hvor konsulentene beholder en del av kaka, og det å slippe salg og administrasjon syns han også er en god deal. Øystein kommer fra Sportradar hvor han har jobbet som fullstack-utvikler, og nå gleder han seg til en hverdag som konsulent, og han ser frem til å bli en del av et sterkt fagmiljø. Vi har tatt en prat med Øystein for å bli litt bedre kjent. 

Fortell litt om deg selv og erfaringen din, Øystein? 

Jeg har erfaring fra ulike bransjer som bank, finans og sport. De siste syv årene har jeg jobbet i Sportradar, med ansvar for utviklingen og integrasjonen av betting-teknologi. I løpet av karrieren min har jeg jobbet med mange ulike oppgaver og prosjekter i hele teknologi-stacken. Jeg er fullstack-utvikler, men trives best med å jobbe backend. Jeg liker å skrive ren og pen kode, som er testbar og lett å lese.  

Hvordan tror du andre beskriver deg? 

Jeg beskrives nok som pålitelig og løsningsorientert. I tillegg er jeg er opptatt av å holde meg oppdatert på nye teknologier og rammeverk, og føler meg både motivert og lærevillig. Andre vil nok beskrive meg som veldig hardtarbeidende! 

Hva liker du å gjøre på fritiden? 

Jeg er veldig glad i fysisk aktivitet, og det er løping og sykling som gjelder! Men i sommer har det også blitt mye frisbeegolf, padling og bading. Når verden ikke lider av pandemier liker jeg også å reise og bli kjent med nye kulturer.


Vi ønsker Øystein velkommen til oss! 

Portrettbilde av ansatt

Øystein Solfjeld Pedersen, Seniorkonsulent

Epost: oystein.pedersen@vivende.no

 

Vil du bli en av oss? Ta en titt på våre ledige stillinger som IT-konsulent eller Daglig leder/konsulentsjef