VI SØKER ETTER SOFTWARE DEVELOPERS

Hos Vivende får du blant de beste vilkårene på markedet kombinert med friheten til å jobbe slik du selv ønsker.

I Vivende har vi en unik og rettferdig lønns- og eierskapsmodell hvor kun ansatte er eiere. Alle har like muligheter for eierskap. Om man velger å investere i selskapet sitt, kan man også som ny i selskapet over tid oppnå samme eierandel som de som har vært med noen år.

Vivende har en spennende og voksende kundebase. Som ansatt hos oss får du jobbe på tvers av bransjer og teknologier. Det er opp til deg hva DU vil jobbe med, og hos oss får du mulighetene til å ta steget.

LØNN ETTER INNSATS, FLEKSIBILITET OG KVALITET

Ønsker du å bidra til å bygge noe eget, samtidig som du blir mer erfaren innenfor ditt fagfelt? Motiveres du av rettferdighet og ansvar? Frister tanken på en mer fleksibel hverdag, et unikt arbeidsmiljø og en lønnsmodell der du selv bestemmer risikonivå?

Gjennom Vivendemodellen får du muligheten til å være med å bygge noe som er litt ditt, samtidig som du fortsetter å utvikle deg innenfor fagfeltet du selv ønsker. Vivende gir deg stor fleksibilitet både i forhold til arbeidstid og inntekt. Du styrer selv hvor mye du vil jobbe, og avtaler arbeidstid og fridager direkte med kunden. Vivende sørger for at du har et interessant og spennende oppdrag. Inntekten din baseres på din faktiske omsetning hos kundene, samtidig som du kan velge en sikkerhet i bunn.

HVEM ER DU?

Vi ser etter nye, engasjerte kollegaer som ønsker å gjøre en forskjell hos kundene. Du har vært i arbeidsmarkedet mellom 1-4 år og ønsker å være med i oppbyggingen av et nytt og spennende selskap.

Du er en faglig dyktig backend’er, frontend’er eller fullstack’er. Du må være tilpasningsdyktig og pragmatisk på hvilke teknologier som brukes, lærevillig og du liker å holde deg oppdatert på kompetanse. Du er ivrig og selvgående – gjerne i starten av karrieren med noe erfaring som konsulent fra tidligere.

Høres dette ut som deg? Bli med på reisen!

Er du interessert i stillingen?

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss!

Copyright © 2023 VIVENDE AS