VI SØKER FLERE SENIORKONSULENTER / PARTNERE

Hos Vivende nyter du det beste fra to verdener:

Du får både friheten og inntektsmulighetene som om du hadde vært helt selvstendig, samtidig som du får støtte og fellesskap som ansatt. Vi tar oss av administrasjon og regnskap, du kan fokusere på de spennende oppdragene og de kule løsningene! Det er derfor vi sier at vi er selvstendige sammen.

I Vivende har vi en unik og rettferdig eierskapsmodell hvor kun ansatte er eiere.  Alle har likeverdige muligheter for eierskap, og vil man investere i selskapet sitt, kan man også som ny i selskapet over tid oppnå samme eierandel som de som har vært med noen år. 

Vivende har en spennende og voksende kundebase og som ansatt hos oss får du muligheter til å jobbe på tvers av bransjer og teknologier. Det er opp til deg hva DU vil jobbe med, og hos oss får du mulighetene til å ta steget.

LØNN ETTER INNSATS, FLEKSIBILITET OG KVALITET

Motiveres du av ideen om å være selvstendig konsulent, men ikke av tanken på all administrasjonen? Frister tanken på en mer fleksibel hverdag, et unikt arbeidsmiljø og en lønnsmodell der du selv bestemmer risikonivå? Da kan Vivende være svaret for deg.

Vivende gir deg stor fleksibilitet både i forhold til arbeidstid og inntekt. Du styrer selv hvor mye du vil jobbe, og avtaler arbeidstid og fridager direkte med kunden. Inntekten din baseres på din faktiske omsetning hos kundene.

Ler mer om hvordan Vivendemodellen fungerer her

HVEM ER DU?

Nå ser vi etter nye, engasjerte kollegaer som ønsker å gjøre en forskjell hos kundene. Du har kanskje en gründer i magen, men du ønsker å være selvstendig sammen med andre. Med ansatt-eierskap kan du påvirke din egen arbeidsdag, men også retningen til selskapet.

Du er en dyktig frontend’er, fullstack’er og du må være pragmatisk på hvilke teknologier som brukes. Du er engasjert, tilpasningsdyktig og vet hva det vil si å være konsulent. Du er selvgående ute hos kunden og en god prosjektleder. Det er viktig at du er lærevillig, og du må like å holde deg oppdatert på kompetanse.

Vi skal ha det gøy sammen!

ER DU INTERESSERT I STILLINGEN?

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss!

Copyright © 2023 VIVENDE AS