VI SØKER FLERE SENIORKONSULENTER / PARTNERE

Hos Vivende nyter du det beste fra to verdener:

Du får både friheten og inntektsmulighetene som om du hadde vært helt selvstendig, samtidig som du får støtte og fellesskap som ansatt. Vi tar oss av administrasjon og regnskap, du kan fokusere på de spennende oppdragene og de kule løsningene! Det er derfor vi sier at vi er selvstendige sammen.

I Vivende har vi en unik og rettferdig eierskapsmodell hvor kun ansatte er eiere.  Alle har likeverdige muligheter for eierskap, og vil man investere i selskapet sitt, kan man også som ny i selskapet over tid oppnå samme eierandel som de som har vært med noen år. 

Vivende har en spennende og voksende kundebase og som ansatt hos oss får du muligheter til å jobbe på tvers av bransjer og teknologier. Det er opp til deg hva DU vil jobbe med, og hos oss får du mulighetene til å ta steget.

LØNN ETTER INNSATS, FLEKSIBILITET OG KVALITET

Motiveres du av ideen om å være selvstendig konsulent, men ikke av tanken på all administrasjonen? Frister tanken på en mer fleksibel hverdag, et unikt arbeidsmiljø og en lønnsmodell der du selv bestemmer risikonivå? Da kan Vivende være svaret for deg.

Vivende gir deg stor fleksibilitet både i forhold til arbeidstid og inntekt. Du styrer selv hvor mye du vil jobbe, og avtaler arbeidstid og fridager direkte med kunden. Inntekten din baseres på din faktiske omsetning hos kundene.

Ler mer om hvordan Vivendemodellen fungerer her

HVEM ER DU?

Vi ser nå etter nye, dyktige og erfarne konsulenter med minst tre års erfaring som ønsker å gjøre en forskjell hos våre kunder. Har du en gründer i magen og ønsker å være selvstendig sammen med andre? Hos oss kan du med ansatt-eierskap påvirke både din egen arbeidsdag og retningen til selskapet.

Som en dyktig frontend’er, fullstack’er eller arkitekt må du også kunne være pragmatisk i valg av teknologier. Du er engasjert og tilpasningsdyktig, med evner som en selvgående konsulent og prosjektleder hos kunden. Det er essensielt at du er lærevillig og holder deg oppdatert på fagfeltet.

Hos oss skal vi ha det gøy sammen, mens vi sammen skaper verdi for våre kunder!

ER DU INTERESSERT I Å BLI VIVENDEKONSULENT?

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av oss!

Copyright © 2024 VIVENDE AS