Vivendemodellen – Noe for deg?

Hos Vivende kan du glede deg over et unikt arbeidsmiljø med stor takhøyde, sosial intelligens og frihet under ansvar. Vi trives godt i selskap med hverandre og våre kunder, og det skal vi fortsette med.

Vivende gir deg stor fleksibilitet i forhold til arbeidstid og inntekt. Du styrer selv hvor mye du vil jobbe, og avtaler arbeidstid og fridager direkte med kunden. Inntekten din baseres på din faktiske omsetning hos kunde. Full styring på egen arbeidshverdag, med andre ord! Du er i tillegg med i et fellesskap som støtter deg med infrastruktur, salg og markedsføring, slik at du kan konsentrere deg om det du er best til; faget ditt. Vi kaller det Vivendemodellen.

Hos oss er alle ansatte med på beslutninger, risiko og gevinster. Dette får vi til ved hjelp av tre sentrale elementer:

  • Vivende har minimale driftskostnader, med mål om å betale ut så mye lønn som mulig til den enkelte konsulent
  • Lønnsmodellen er basert på provisjon, og du lønnes etter innsats. Slik kan du selv påvirke din egen inntekt. Jobber du mye kompenseres du deretter, og tilsvarende om du ønsker å jobbe mindre.
  • Motiveres du av eierskap? Alle ansatte har tilbud om å være med som partnere i modellen og kjøpe aksjer i Vivende AS.

Du

  • har jobbet mange år med teknologi, og har en solid CV med gode prosjekter og fornøyde kunder
  • drives av ideen om å få styre din egen hverdag, og jobbe med de prosjektene du virkelig ønsker deg
  • trigges ikke av administrasjonen som følger med det å drive for seg selv

Hos Vivende kan du fokusere på faget ditt og jobbe som om du var selvstendig. Steinar tar seg av alt det administrateive, og du får et miljø med likesinnede rundt deg som backer degg opp og hjelper med markedsføring og salg når du trenger det.

Møt en Vivende-kollega!

«I Vivende har jeg funnet den plattformen jeg trenger, med utfordringer, variasjon og stor grad av fleksibilitet. Siden jeg selv påvirker inntekt og risiko har jeg samme frihet som om jeg jobbet i egen virksommhet, men med inspirerende kollegaer rundt meg og uten administrasjonen som følger med.»

– Monica Storfjord, senior konsulent i Vivende

 


Frister tanken på en mer fleksibel hverdag med dyktige kollegaer rundt deg og en lønnsmodell hvor du får betalt etter innsats? Da kan Vivende være stedet for deg!

Ta gjerne kontakt med Steinar Koffeld for en uforpliktende samtale: steinar.koffeld@vivende.no // 950 16 645.