Fornyet tillit fra TDC

TDC er en betydelig aktør i det norske telekommunikasjonsmarkedet. Når de nå skal videreutvikle sine IT-systemer, styrker de mannskapet med konsulenter fra det lille konsulenthuset Vivende. Fleksibilitet, bransjeerfaring og kjennskap til plattformen gjør at de fornyer tilliten til Vivende.

Vivende har hatt konsulenter hos TDC siden 2001, og jobbet med både løsningsutvikling, support/vedlikehold og bistandsavtaler. Siden 2012 har vi hatt totalansvaret for systemstøtte på TDCs egenutviklede verdikjedeløsninger i Norge. I 2015 sto valget mellom å outsource IT-stillinger til utlandet eller velge et norsk selskap. Fleksibilitet, bransjeerfaring og et ønske om inhouse ressurser gjorde at valget gikk i Vivendes favør.

– Vi har mange store prosjekter på gang, og det er viktig for oss med nærhet og kunnskap om vår bransje og våre plattformer. Den nye avtalen sikrer behovet vårt for kompetanse og leveransekraft, sier Tim Bennett, leder IT i TDC.

Det er ingen tvil om at avtalen med TDC er viktig for Vivende, noe daglig leder Steinar Koffeld bekrefter:

– At TDC ønsker å videreføre og utvide avtalen med oss er et skikkelig kvalitetsstempel. Vi setter pris på at de tør å gå for et lite konsulentselskap, og dette er et betydelig oppdrag for oss som vi gleder oss til å gå i gang med.

 

Vil du vite mer om Vivende eller samarbeidet med TDC? Ta gjerne kontakt med daglig leder Steinar Koffeld:steinar.koffeld@vivende.no // 950 16 645

Om TDC:

  • Norsk telekomleverandør til bedriftsmarkedet
  • TDC-konsernet kjøpte Get i september 2014, og er dermed størst i Norden på TV
  • Omsatte for 4,1 millarder NOK i 2015