Vivende er gaselle!

Vivende har blitt gaselle og det er vi skikkelig stolte av. I følge Dagens Næringsliv er gasellene Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.

Selv om vi jo visste at tallene gjorde at vi hadde tilfredsstilt kriteriene, er det selvfølgelig kjempegøy å få en slik bekreftelse! Man får en liten pust i bakken og sett litt på hva som egentlig har skjedd de siste fire årene.  Vi har tatt en titt på gamle planer og budsjetter i forbindelse med gaselletittelen og realiteten er at vi var veldig usikre i starten på om vi kunne få modellen vår til å fungere, og om det i det hele tatt kunne komme til å gå rundt.  Første året var ikke bare gøy, vi balanserte på en knivsegg økonomisk, men så løsnet det for oss etter et drøyt år.  Etter det har det egentlig bare gått en vei.

Slik 2019 ser ut, vil vi nok bli gaselle også neste år, men etter det er det nok slutt på den store veksten – vi har jo bestemt oss for at Vivende faktisk aldri skal bli stort. Nå starter neste kapittel for oss med utskilling av nytt selskap som vi håper å hjelpe frem til sine egne gaselletitler noen år frem i tid.

Følg oss gjerne videre på ferden på LinkedIn og Facebook.