Vi fortsetter veksten!

Portrettbilde av Konstantin og Magnus

Konstanin Nalum og Magnus Sandgren

 

Til tross for krisetider har vi har vært så heldige å få på plass to nye konsulenter; Konstantin Nalum og Magnus Sandgren. Vivende teller nå 24 dyktige konsulenter. 

Konstantin og Magnus har begge vært på utkikk etter en jobb i et mindre selskap eid av ansatte. De hadde et ønske om å jobbe selvstendig, men samtidig være en del av et nettverk, så da var det naturlig at valget falt på Vivende. 

Hils på Konstantin!

Konstantin kommer fra Sopra Steria som Software Engineer innenfor Java applikasjonsutvikling. Han har lang erfaring med programmering og design av webbaserte applikasjoner, fortrinnsvis med Java og Javascript relatert teknologi. Tidligere har han også jobbet med digitalisering av olje- og gassystemer. Konstantin brenner for systemutvikling, både på jobb og privaten.

Å jobbe både selvstendig og i team er ikke noe nytt for Konstantin. Han motiveres av utfordringer, tar initiativ, og jobber systematisk for å finne gode løsninger.

Selv om Konstantin liker å jobbe mye, synes han det er vel så viktig å få mest mulig ut av fritiden. Dette gjør han ofte ved å skape gode opplevelser ute i naturen, i form av kajakkturer, gåturer i marka, eller sykkelturer. 

Bli kjent med Magnus også! 

Magnus Sandgren er en dyktig og engasjert backendutvikler som trigges av risiko og ansvar. Han har også erfaring innen frontendutvikling, men brenner for backend og anser dette som sitt ekspertiseområde. Magnus har fem års erfaring innen kjente selskaper som Nordea og Apotek 1. Som utvikler er han opptatt av god kodekvalitet, og testdrevet utvikling. Han har også jobbet mye med Microsoft-teknologier. Nå er Magnus motivert til å ta fatt på nye utfordringer, og han ser frem til å jobbe mer selvstendig enn det han har gjort tidligere.

Jeg har lyst til å forstå hvordan ting fungerer, og det er en av grunnene til at jeg utdannet meg til ingeniør, jeg er ekstremt nysgjerrig, sier Magnus

 

Andre beskriver Magnus som nøyaktig, strukturert og omgjengelig. Han er sulten etter ny kunnskap, og han føler seg heldig som har muligheten til å jobbe med noe han uansett ville drevet med på fritiden sin. Likevel er det ikke bare koding det går i. Når tiden strekker til drar han opp dykkerutstyret sitt og utforsker verden under vann.

 

Fikk du med deg dette?   

Vivende står sterke i stormen – sammen