Markko Paas har funnet veien til Vivende

 

Vivendeansatt på tur i skogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markko Paas er en erfaren og ambisiøs systemutvikler som har funnet veien til Vivende. Han er opptatt av å ha muligheten til å jobbe med utfordrende oppgaver, men også prioritere tid til profesjonell selvutvikling. Vi har tatt en prat med Markko for å bli bedre kjent med han.

Hvorfor valgte du Vivende?

Akkurat nå finnes det mange valgmuligheter for erfarne utviklere. Vivende er en arbeidsgiver som tilbyr høy fleksibilitet, noe jeg setter stor pris på. Det at Vivende tar seg av det administrative og skaffer oppdrag, gir meg muligheten til å fokusere på faget. I tillegg består Vivende av en fin, sammensatt gjeng av flinke folk!

Hva er dine tidligere erfaringer?

Jeg har vært i industrien siden 1998 gjennom flere ulike roller, blant annet som utvikler, systemanalytiker, prosjektleder og tech-lead. Siden 2014 har jeg primært jobbet med distribuerte mikrotjeneste-baserte webløsninger på Kubernetes, Angular, React, Nodejs og Java med Spring Boot. Jeg har jobbet i et bredt spekter av bransjer – miljø, utdanning, spill-industri, olje og offentlig sektor. 

Nøkkelkompetanse

Med lang erfaring som utvikler har jeg vært innom mye forskjellig, og har opparbeidet meg en bred erfaring. Jeg har blant annet jobbet med mikrotjenestearkitektur, kontinuerlig leveranse, testautomatisering, autorisering og autentisering med OpenIDConnect og API- design. Jeg brenner for kodekvalitet, struktur og vedlikeholdbarhet, jeg takler kompleksitet og jeg holder meg oppdatert på nye teknologier hele tiden. 

Hvordan tror du andre beskriver deg?

De sier at jeg klarer å sette meg raskt inn i ny teknologi og kodebaser laget av andre utviklere. Jeg tror mange ville pekt på at jeg er kvalitetsorientert og har høy arbeidskapasitet. Jeg er lidenskapelig opptatt av faget, leser mye teknisk litteratur og finner nye løsninger. 

 

Jeg brenner for kodekvalitet, struktur og vedlikeholdbarhet, jeg takler kompleksitet og jeg holder meg oppdatert på nye teknologier hele tiden.

 

Hva gjør du på fritiden?

Jeg trives veldig godt med å være ute i naturen med familien min. Vi går ofte på skogsturer eller sykler. Jeg er også glad i å stå og gå på ski på vinteren! 

 

Vi ønsker Markko velkommen på laget!

Markko, seniorkonsulent i Vivende

Markko Paas, Seniorkonsulent

Epost: markko.paas@vivende.no

 

Motta nyheter fra oss rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her