Julehilsen fra Steinar

Det slår sjelden feil – julen kom brått på i år også. Det kan virke som det kun er dager mellom perioden hvor høst blir vinter, og at jula plutselig er over oss. Julebordet er avholdt, juletreet pyntes og roen siger innover.

2018 – for et år det har vært. Vivende legger bak seg et godt år, med nye kunder og fornyet tillit fra eksisterende. Vi er ydmyke og takknemlige over gode samarbeid og spennende prosjekter, det er ikke alle konsulentselskaper forunt å være så glade i kundene sine!

Det aller viktigste i Vivende er folka vi består av, og i år har det blitt fire til av oss. Alle dyktige konsulenter som vi har fått gode tilbakemeldinger på. Vi gleder oss til å ta i mot enda flere i 2019, og har allerede tre nyansettelser på plass for 1.kvartal. Vi gleder oss til å presentere disse for kunder i året som kommer.

Enda et høydepunkt er at vi er i gang med planlegging av nye selskaper under Vivende-paraplyen. Vi viderefører den samme gode modellen, med fokus på lettdrevenhet, medarbeidereierskap og høy kvalitet. Vi håper på å starte minst ett nytt ansatteid selskap i løpet av neste år, og kanskje beveger vi oss inn på andre områder enn ren systemutvikling?

Vi opplever fortsatt stabilt høy oppdragsmengde og vårt juleønske er derfor flere dyktige konsulenter på laget. Med vår unike modell har vi mye å by på. Er du nysgjerrig, eller kjenner du noen som kan passe for oss? Ta gjerne kontakt.

Vi i Vivende ønsker deg en fin og avslappende julehøytid, og gleder oss til et begivenhetsrikt 2019 med nye utfordringer på agendaen.