Vivende fortsetter veksten

Vi har vært så heldige å få på plass nye konsulenter med kompetanse innen flere fag- og forretningsområder, og knoppskytingen begynner virkelig å ta form.

Jarle Fagerheim er allerede på plass hos Statnett, og kommer fra stillingen som senioringeniør og teamleder for frontendutvikling ved Webseksjonen på USIT/Universitetet i Oslo. Han har også gjennom flere prosjekter jobbet tett med domeneeksperter og interaksjons-designere, og markert seg som en ildsjel for håndtverksmessig kvalitet og profesjonalitet.

Jarle Kaste er en backend .NET-utvikler med mer enn 15 års profesjonell erfaring. Han kommer sist fra Tieto, hvor han har jobbet 6 år utleid til Helsedirektoratet som .NET utvikler og arkitekt. Jarle er glad i en god utfordring og liker å finne løsninger ved hjelp av god objektorientert og testbar kode.

Til slutt ønsker vi også velkommen til Christian Tumyr, som kommer fra en jobb som senioringeniør i Kongsberg Defence & Aerospace. Hos KDA har Christian hatt ansvar for utvikling, test og integrasjon av software til Kommando- og Kontrollsystemer, for både norske og internasjonale mariner. Christian har 9 års  erfaring som utvikler og SW-prosjekter.

Både Jarle K og Christian kommer på plass 1.mars.

Vivende er gravid!

Med Pål Christian i spissen, kommer Jarle F og Christian etterhvert til å dra i gang et nytt selskap under Vivende-paraplyen, med den samme gode modellen og fokus på lettdrevenhet, medarbeidereierskap og høy kvalitet. Det skjer mye hos Vivende for tiden, og som det ble sagt på forrige fellessamling; “Vivende er gravid!”

Vi gleder oss til å presentere våre nye konsulenter for kunder og kollegaer i tiden som kommer, og i mellomtiden kan du blir kjent med resten av teamet her.