Hvit strand og blå himmel

Sommerhilsen fra Vivende

Første halvdel av 2019 har gått, og selv om temperaturene ikke har kommet helt enda så står sommerferien for døren for de fleste av oss. Takket være våre herlige kunder og samarbeidspartnere har Vivende gjennomført en hektisk og spennende periode.  

Hos Telia har vi jobbet iherdig med sammenslåing av systemer og prosesser etter oppkjøpet av Get TDC, en komplisert oppgave som vi er stolte av å bidra på.  Hos Ruter har vi bidratt med å få nytt sanntidssystem opp og stå for busser på Romerike, hos Tomra jobber vi videre med å tilrettelegge for at stadig mer av verdens plastflasker resirkuleres. Hos Lånekassen har vi nettopp fornyet tillit for en ny periode for Andreas og Hugo.  

Vivende har fortsatt veksten og over sommeren passerer vi faktisk 20 konsulenter! Fra å være en liten gjeng som jobbet sammen i 2015 begynner vi faktisk å nærme oss et mellomstort konsulentselskap. Det er viktig for oss å beholde Vivende-ånden tross positiv vekst og flere på laget, modellen vår er jo tuftet på flat struktur og små grupper. Derfor skiller vi ut et nytt Vivende-selskap i løpet av neste halvår, under ledelsen av Pål Christian. Også dette selskapet følger det vi mener er Norges mest rettferdige konsulentmodell.

Med et godt halvår lagt bak oss, var det hyggelig å samles til en markering for et par uker siden – vi hadde en kjempehyggelig sommerfest i god Vivende-ånd med Segway-hinderløype, god mat og drikke, samt en minikonsert med Rebecca fra The Voice – en flott start på sommeren! Nå skal vi lade batteriene, og er klare for å fortsette og stå på for kundene våre gjennom høsten. 

God og varm sommerhilsen fra Steinar!