Bli kjent med vår nyeste ansatt – Bjørn Tore Gjerde

Attraktiv modell med mulighet til eierskap

Modellen til Vivende skiller seg ut, og det er i hovedsak derfor jeg valgte å starte her. Tidligere har jeg jobbet hos mer tradisjonelle konsulenthus, uten provisjonsbasert lønn og like god mulighet til eierskap. Måten Vivende gjør det på gir en rettferdig og fin andel til konsulenten.

Seniorkonsulent som ofte fyller rollen som fullstack-utvikler

Jeg har jobbet som konsulent i sju år, og har deltatt i en rekke spennende digitaliserings- og utviklingsprosjekter. Ofte fyller jeg rollen som teknisk løsningsarkitekt, men trives også godt som fullstack-utvikler. Min første arbeidsplass var Software Innovation, hvor jeg i litt over fem år jobbet med saksbehandling og arkivløsninger for offentlig sektor. De siste to årene har jeg vært i Bouvet som arkitekt og fullstack utvikler, og blant annet fått bryne meg på å designe og bygge en saksbehandlingsløsning fra grunnen. Jeg har også fått jobbet mye i Azure med moderne arkitektur som mikrotjenester og asynkrone meldinger. Nå gleder jeg meg til å bli en del av Vivende-teamet, og bruke de erfaringene jeg har opparbeidet meg til å gjøre en verdifull jobb for våre kunder.

Ledet flere utviklingsteam

Jeg har spesialisert meg innenfor Azure, .Net, DevOps og React. Jeg har lang erfaring med integrasjon mellom systemer, og jeg har ledet flere utviklingsteam i prosjekter som arkitekt og lyktes bra med det. Sikkerhet og IKT-løsninger er også noe jeg har stor interesse for. 

Fleksibel, strukturert og kvalitetsbevisst

Jeg tror de vil beskrive meg som en dedikert ansatt som tar stort ansvar og eierskap i prosjektene mine. Og jeg tror jeg oppleves som fleksibel, strukturert og at arbeidet som leveres er av høy kvalitet.

Fritiden nytes gjerne til sjøs

Jeg er veldig glad i å høre på musikk og spille gitar. Jeg sier heller aldri nei til en god Netflix-serie eller gaming, men jeg liker også godt å få litt frisk luft. Og siden jeg er oppvokst på landet med fjellturer og sjøfiske, har jeg det som plommen i egget når jeg får muligheten til det.

 

Portrettbilde av ansatt, Bjørn Tore

 

 

 

 

 

 

 

 

Bjørn Tore Gjerde, Seniorkonsulent

Tlf: 906 08 467

Epost: bjorn.tore.gjerde@vivende.no