liten jente med sukkerspinn

Veldedig formål 2017

Det er en årlig tradisjon for Vivende å støtte et veldedig formål som får 2 % av vårt overskudd for foregående år. 
Nylig stemte vi over formålet for 2017, og Barnekreftforeningen trakk det lengste strået.

Vi gleder oss til å støtte deres utrolig viktige arbeid med 2 % av Vivendes overskudd etter skatt for 2017: 14.000 kroner.

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft. Deres visjon er å bekjempe barnekreft og gi familier støtten de trenger.

Dette formålet står vår seniorkonsulent Hugo Berntzen nært, han sier dette om valget av veldedig organisasjon i år:

«Kreft føles alltid urettferdig og meningsløst, og dette forsterkes enda mer når det er snakk om barn! Er noe som har vært mitt hjerte nær i mange år, også før jeg selv fikk barn. Vi vet at forskning fungerer og flere og flere barn overlever kreftsykdommen (i dag ca. 80%) og barnekreftforeningen mener målet bør være 100% overlevelse!»

Barnekreftforeningen er svært takknemlige for bidraget, og kommunikasjonsrådgiver Anja Haug Tronrud sier det slik:

«Kjære alle ansatte i Vivende. Tusen takk for at dere valgte å gi en gave til Barnekreftforeningen i år.  Når et barn får kreft, rammes hele familien. Deres bidrag gjør det mulig for oss å støtte forskningsprosjekter som hjelper barn og ungdom med kreft til å overleve og få god livskvalitet etter en sterk kreftbehandling.

Vårt mål er å bekjempe barnekreft, og vi er avhengige av små og store bidragsytere for å nå dette målet. I tillegg til å styrke forskning, jobber vi i Barnekreftforeningen aktivt med likepersonsarbeid for å hjelpe familiene. Vi holder kurs for familier og arrangerer aktiviteter som skaper glede i en utfordrende hverdag. Vi håper at flere vil gjøre som Vivende, og gi overskudd til de som ikke har det. Takk for at dere gir håp til barn og ungdom med kreft!

Varm hilsen fra oss i Barnekreftforeningen»

Vivende har et mål om å gi tilbake til samfunnet og de som har det vanskelig. Tidligere har vi blant annet gitt til organisasjonen Dråpen i Havet og GiveDirectly.

Les mer om Barnekreftforeningen her.