Dekorativt Bli en av oss

Er du den nye prosjektlederen vår, med en gründerspire i magen?

På fem år har vi etablert et vellykket konsulentselskap med en unik konsulentmodell. Nå skal vi ekspandere inn på et nytt område og du kan være med å bygge dette. Frister konsulentrollen? Bli med på vårt gründereventyr! 

Du har kanskje vurdert det en stund. Gradvis har dagene på jobb blitt litt lengre og litt kjedeligere. Oppgavene som tidligere fremsto som spennende utfordringer, har nå blitt pregløse rutiner. Nå savner du litt spenning i hverdagen, og du kjenner et behov for å gi liv til gründerspiren som bor i magen din. Du er klar for å ta en risk!

Er det i dag du skal ta spranget og sende inn den søknaden du har kvernet på en stund? Du vil fortsatt jobbe som prosjektleder / produkteier / Scrum Master, og det er IT-bransjen du trekkes mot. Men du har sett deg lei på store, upersonlige konsulenthus (du har jo tross alt vært der i noen år nå). Med gode resultater og leveranser i beltet, samt aktuelle sertifiseringer på bok, føler du deg nysgjerrig på en utfordrende, selvstendig og ny hverdag som konsulent innenfor prosjektledelse i Vivende.

Du har kanskje hørt om rettferdige modeller med mulighet for medeierskap i selskapet, men er usikker på hvordan det fungerer? La oss forklare:

Hos Vivende er alle ansatte med på beslutninger, risiko og gevinster. Dette får vi til ved hjelp av tre sentrale elementer:

 1. Minimale driftskostnader. Målet er å gi så mye lønn som mulig til den enkelte konsulent.
 1. En lønnsmodell basert på 100 % provisjon (med innslag av fastlønn om ønskelig), og lønn etter innsats. Slik kan du selv påvirke din egen inntekt. Jobber du mye kompenseres du deretter, og tilsvarende om du ønsker å jobbe mindre. Arbeidstid og fridager avtaler du direkte med kunden. Inntekten din baseres på din faktiske omsetning hos kunden.
 1. Eierskap er standard som ansatt. Nå starter vi et nytt ben som blir organisert i et eget AS hvor du kan komme inn tidlig som partner.

Et ansettelsesforhold skal gå begge veier. Du skal ønske å jobbe for oss, like mye som vi vil ha deg med på laget. Derfor er det viktig at begges ønskeliste blir tatt med i beregningen. Vi har tatt sjansen på å sette sammen det vi tror er ønskelisten din.

Ser ønskelisten din ca. sånn ut?

 • Jeg vil ha stor fleksibilitet, både med tanke på arbeidstid og inntekt. Jeg ønsker selv å styre hvor mye jeg vil jobbe, og inntekten min baseres på min faktiske omsetning hos kunden. 
 • Jeg drømmer om en selvstendig hverdag som konsulent – uten alt bryet med kjedelig administrasjon. 
 • Fleksibiliteten med å muligheten til å påvirke min egen lønn er fristende. Den kan gjerne være basert på 100 % provisjon. 
 • Jeg digger å skape endring ved hjelp av teknologi og mennesker.
 • De som kjenner meg sier jeg har litt guts i magen, og nå er jeg faktisk klar for å ta en risk. Jeg er rett og slett litt lei av en kjedelig og rutinepreget hverdag.
 • Nå er det på tide gründerspiren jeg går og bærer på får utløp. Jeg vil være med på å bygge et selskap fra bunn!
 • Jeg tror på kraften i ansatteierskap.  
 • Jeg er glad i å nyte Oslo´s restaurantliv. I Vivende er det sosiale viktig, og vi går ut og spiser hver måned. I fjor kåret vi Restaurant Annen Etage til årets restaurant, og du gleder deg til å være med å stemme frem årets restaurant. 

Her kommer ønskelisten vår. Hvis du kjenner deg igjen i noen av punktene under kan det godt hende vi har en av Norges beste arbeidsplasser ledig til deg.

 • Minst 5 års relevant erfaring med å lede teknologiendringer/-prosjekter. Eks. i rollen som prosjektleder, produkteier, scrum master, linjeleder.
 • Gjerne sertifiseringer innenfor Prince2, PMP, PMI, Scrum Alliances eller tilsvarende. 
 • Forstår hva det vil si å jobbe som konsulent. 
 • Du både kan og vil jobbe selvstendig. Samtidig vil du være en del av et team-, og  hos Vivende backer vi hverandre. 
 • Du ønsker å være med å bygge et moderne konsulenthus (en gründerspire i magen).
 • Relevant utdanning på Bachelor eller Masternivå.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne (norsk)

Ler mer om vår rettferdige konsulent-modell og hvorfor vi aldri blir kjøpt opp

 
Syns du dette høres spennende ut? Er du klar for å ta en risk, sammen med oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknad eller eventuelle spørsmål sendes til jorgen.ruud@vivende.no / 957 59 442