Nytt år – ny ansatt. Hils på André

Vivende fortsetter veksten og i januar fikk vi André Hansen med på laget. Bli bedre kjent med vårt siste tilskudd!

En allsidig utvikler med fokus på backend og database

André er en allsidig utvikler:

– Jeg kan litt av alt, men liker best å arbeide med backend og database. Jeg er god på å forstå brukerens problemer og bryte den ned til endringer som kan tas videre til utvikling. Jeg er detaljorientert og strukturert, dersom du beskriver en prosess til meg, følger jeg den opp til detalj, forteller André.

Gode og rettferdige betingelser

André har tidligere jobbet en del med mindre prosjekter, hvor det har vært utfordringer med å kunne balansere hverdagen. Han forteller at en av grunnene til at han ønsket å bli en del av Vivende er de gode og rettferdige betingelsene.

– Jeg har nå muligheten til å balansere hverdagen min. Jeg har god tro på at Vivende ønsker å finne et prosjekt som jeg trives i. I mange konsulenthus er man en ressurs som leies ut til det første og beste, men i Vivende oppfatter jeg det som greit å stille krav tilbake. Et pluss er at jeg kan velge bort fastlønn og bare jobbe på provisjon, da kan jeg velge å ta noen perioder uten prosjekter uten at det koster Vivende noe, forteller André.

Elsker lek og moro!

– Folk beskriver meg som en prinsipiell, kritisk, morsom og uhøytidelig type. Jeg elsker lek og moro, lange kvelder med brettspill og konkurranser, forteller han.
André forteller at han fungerer like godt i team som alene. Han har også hatt flere roller i en startup.

Når det er snakk om fritidsaktiviteter forteller han at er veldig glad i å spise ute, noe som ikke er helt dumt når Vivende bruker restauranter som en møteplass for sine konsulenter.

 

André Hansen - portrettbilde

André Hansen, Seniorkonsulent

Epost: andre.hansen@vivende.no