Julehilsen fra Steinar

Desemberdagene flyr fort som alltid, og i år skal det bli ekstra godt med julefri etter en usedvanlig hektisk og spennende høst. 

Vi er ydmyke og takknemlige over den tilliten vi får fra kundene våre. I år har mange av dem fornyet avtalene sine og gitt oss nye oppdrag, og 2018 ser ut til å bli et år med nye og spennende utfordringer både i Norge og utlandet. Det gleder vi oss til, og vi sender en stor takk til våre kjære kunder som gir oss faglige utfordringer og mulighet til å bevise at vi kan tilføre verdi.»

Året har også bragt med seg fire nye kolleger – dyktige folk som supplerer teamet vårt med kompetanse, erfaring og nye tanker. Det er godt å se at alle lykkes med Vivendemodellen, og at kundene våre opplever dem som gode bidragsytere. Fra januar ser vi frem til å ønske vi enda flere kolleger velkommen.

Vi er stolte av det våre flinke folk har å by på, også utover kjernekompetansen sin. Vår senior konsulent Bjørn Stærk er bant annet levende engasjert i GDPR, og har skrevet flere saker i høst som er svært relevante for IT-folk. De kan du lese her:

Oppdragsmengden vår øker hele tiden, og vårt juleønske er derfor flere dyktige konsulenter på laget. Med vår unike modell har vi mye å by på. Er du nysgjerrig, eller kjenner du noen som kan passe for oss? Ta gjerne kontakt!

Vi i Vivende ønsker deg en fin og avslappende julehøytid, og gleder oss til et 2018 med nye utfordringer og gleder på agendaen.

Julehilsen fra Steinar & co