Bli kjent med vår nyeste ansatt – Håkon Karlsen

Jobbe som selvstendig, men med tryggheten som ansatt

Det virker som en spennende utfordring å jobbe som konsulent, og det er noe jeg ikke har gjort i stor grad tidligere. Lønnsmodellen til Vivende er veldig gunstig for konsulentene, og selv om man kan tjene noe mer per time som selvstendig, må man bruke tid på administrative oppgaver og finne kunder selv. Det er det godt å slippe å tenke på- nå kan jeg heller fokusere på å gjøre det jeg trives aller best med.

Senior webutvikler med bred erfaring

Jeg har jobbet med en del større kundeprosjekter tidligere, som Inatur, Greteroede og Djuice, med erfaring som web-utvikler, frontend og backend. Min forrige jobb var i Disruptive Technologies, hvor jeg ble kjent med Google Cloud Platform, gRPC og programmeringsspråket Go. Hovedsakelig dreide arbeidsoppgavene seg om å jobbe med et internt system for konfigurering og utsendelse av sensorer til kunder.

Nøkkelkompetanse

Fullstack web-utvikling.

Kode det er lett å forstå

Andre vil nok beskrive meg som lojal, pliktoppfyllende, nøyaktig, samt at jeg skriver kode som det er lett å forstå.

Aktiv svømmer med blogg

Jeg trener svømming opptil 9 ganger i uka, og deltar i aldersklasse-mesterskaper nasjonalt
og internasjonalt. I bloggen min har jeg skrevet om aldringsbekjempelse og fremtidsoptimisme, men ellers har jeg ikke fått tid til å legge ut så mye nytt der i det siste.

 

Håkon Karlsen

Håkon Karlsen, Seniorkonsulent

Tlf: +47 986 32 441

Epost: haakon.karlsen@vivende.no