Bli kjent med Gard

Alle våre konsulenter bidrar på sin måte til Vivendes unike kompetanse og leveringsevne, og vi er stolte av å presentere dem nærmere. Her kan du bli litt bedre kjent med senior konsulent Gard Honningsø, som bidrar med lang og bred erfaring både innen bransjer og fag.

Gard ‘in a nutshell’

Gard er utdannet M.Sc. innen informatikk fra University of Sunderland. Han har erfaring som systemutvikler og konsulent helt tilbake til 2002, fra virksomheter som Bekk, Telitas og Mazeppa.

Gard kjennetegnes som svært allsidig og teknisk, og behersker en rekke programmeringsspråk og rammeverk. I Vivende jobber han med et bredt spekter av kunder innen offentlig sektor, telecom og industri.

Hvorfor Vivende?

På spørsmålet om hvorfor han valgte Vivende trekker Gard frem selvstendighet, god lønn, lite administrasjon og ikke minst friheten til å jobbe så mye eller lite som man vil. Dermed oppsummerer han faktisk Vivendemodellen veldig godt – les mer om den her.

Fag & favoritter

Det som gjør at Gard trives i Vivende er at han får jobbe med utfordrende oppgaver og lage gode løsninger innenfor utvikling og programmering i en variert hverdag. At han får bruke sin høye kompetanse og lange erfaring innen javautvikling, devops, Amazon AWS, Google Cloud Platform og skytjenester bidrar også til en god jobbhverdag.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Steinar hvis du vil vite mer om Gards kompetanse, eller om hvordan det er å jobbe i Vivende.