VI VIL HA DEG PÅ LAGET!

Hos Vivende nyter du det beste fra to verdener:

Friheten som selvgående konsulent i et trivelig arbeidsmiljø med kompetente og stolte kollegaer. Det er derfor vi sier at vi er selvstendige sammen. Det gir deg som ansatt hos oss en frihet og lønnsomhet som ved å jobbe som selvstendig, men også støtten du kan trenge til salg, regnskap og administrative oppgaver. Du kan fokusere på de spennende oppdragene og de kule løsningene!

I Vivende har vi det vi tror er markedets mest rettferdige eierskapsmodell. Det ligger i vårt DNA at vi ansatte skal likeverdige muligheter for partnerskap i selskapet og det gjør at vi jobber for oss selv og deler risiko og gevinst.

Vivende har en spennende og voksende kundebase og som ansatt hos oss får du muligheter til å jobbe på tvers av bransjer og teknologier. Det er opp til deg hva DU vil jobbe med, og hos oss får du mulighetene til å ta steget…

LØNN ETTER INNSATS, FLEKSIBILITET OG KVALITET

Motiveres du av ideen om å være selvstendig konsulent, men ikke av tanken på all administrasjonen? Frister tanken på en mer fleksibel hverdag, et unikt arbeidsmiljø og en lønnsmodell der du selv bestemmer risikonivå? Da kan Vivende være svaret for deg.

Vivende gir deg stor fleksibilitet både i forhold til arbeidstid og inntekt. Du styrer selv hvor mye du vil jobbe, og avtaler arbeidstid og fridager direkte med kunden. Inntekten din baseres på din faktiske omsetning hos kundene.

Hvordan fungerer Vivendemodellen
Hos Vivende er alle ansatte med på beslutninger, risiko og gevinster. Dette får vi til ved hjelp av tre sentrale elementer:

  1. Minimale driftskostnader. Målet er å gi så mye lønn som mulig til den enkelte konsulent.
  2. En lønnsmodell basert på 100 % provisjon (med innslag av fastlønn om ønskelig), og lønn etter innsats. Slik kan du selv påvirke din egen inntekt. Jobber du mye kompenseres du deretter, og tilsvarende om du ønsker å jobbe mindre.
  3. Eierskap er standard som ansatt. Alle nye har i tillegg tilbud om kjøpe seg opp til fullverdig partner i Vivende i løpet av 3 år.

HVEM ER DU?

Nå ser vi etter nye, engasjerte kollegaer som ønsker å gjøre en forskjell hos kundene. Du har kanskje en gründer i magen, men du ønsker å være selvstendig sammen med andre. Regnskap, salg og håndtering av avtaler tar vi oss av- du kan fokusere på kundene. Med ansatt-eierskap kan du påvirke din egen arbeidsdag, men også retningen til selskapet.

Du er en dyktig frontend´er, fullstack´er og du må være pragmatisk på hvilke teknologier som brukes. Du er engasjert, tilpasningsdyktig og vet hva det vil si å være konsulent. Du er selvgående ute hos kunden og en god prosjektleder. Det er viktig at du er lærevillig, og du må like å holde deg oppdatert på kompetanse.
Vi skal ha det gøy sammen!

ER DU DEN VI SER ETTER?

TA KONTAKT!

Pål Christian Thorsen

TELEFON: +47 905 29 363
EMAIL: paal.christian.thorsen@vivende.no