Vi vil ha deg på laget!

Hos Vivende får du nyte godt av stolte kollegaer med mye kompetanse og et trivelig arbeidsmiljø som gir frihet under ansvar. Vi trives godt i hverandres selskap, og jobber for et godt og fruktbart samarbeid med våre kunder.
Med den spennende kundebasen vår for du anledning til jobbe på tvers av bransjer av systemer. Alle ansatte er med på beslutninger, risiko og gevinster.

Lønn for strevet, fleksibilitet og kvalitet

Vivendemodellen

Er du en spydspiss innen systemutvikling, prosjektledelse eller skyteknologi? Frister tanken på en mer fleksibel hverdag, et unikt arbeidsmiljø og en lønnsmodell hvor du selv bestemmer risikonivå? Motiveres du av ideen om å være selvstendig konsulent, men ikke av tanken på all administrasjonen? Da kan Vivende være svaret for deg.

Hvordan fungerer Vivendemodellen?

Vivende gir deg stor fleksibilitet både i forhold til arbeidstid og inntekt. Du styrer selv hvor mye du vil jobbe, og avtaler arbeidstid og fridager direkte med kunden. Inntekten din baseres på din faktiske omsetning hos kundene.

I Vivende er alle ansatte med på beslutninger, risiko og gevinster. Dette får vi til ved hjelp av tre sentrale elementer:

  1. Minimale driftskostnader. Målet er å gi så mye lønn som mulig til den enkelte konsulent.
  2. En lønnsmodell basert på 100 % provisjon (med innslag av fastlønn om ønskelig), og lønn etter innsats. Slik kan du selv påvirke din egen inntekt. Jobber du mye kompenseres du deretter, og tilsvarende om du ønsker å jobbe mindre.
  3. Eierskap er standard som ansatt. Alle nye har i tillegg tilbud om kjøpe seg opp til fullverdig partner i Vivende i løpet av 3 år.

Vil du vite mer? Send oss din e-post og vi tar kontakt med deg!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.