Bli bedre kjent med vår nyeste ansatt – Frank Kvam

Hvorfor valgte du Vivende?

Det er flere faktorer som gjorde at jeg valgte å gå til Vivende. Med Vivendemodellen kan jeg være med å forme en moderne IT-bedrift og jeg har stor mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsplass. I tillegg liker jeg at det er en uformell, flat struktur og relativt lite administrasjon.  

Hva er dine tidligere erfaringer? 

De siste 11 årene har jeg primært vært Tech Lead og Arkitekt basert på Microsoft- teknologier som .NET og SQL Server. Jeg er en fullstack’er, men har også jobbet mye med webrammeverk og frontendteknologi. I senere tid har jeg fått øyne opp for Azure og hvordan skyteknologi kan bidra til en enklere IT-hverdag for både brukere og utviklere. Jeg brenner for å løse problemer så enkelt som mulig. Mitt fokus er å lage løsninger som andre enkelt kan overta og videreføre. 

Hvordan tror du andre beskriver deg? 

Andre vil nok beskrive meg som en nysgjerrig person. Jeg prøver alltid å forstå hvordan og hvorfor ting er som de er. Jeg tror også jeg oppfattes som en uhøytidelig, selvstendig og inkluderende person. 

Hva liker du å gjøre på fritiden? 

På fritiden min liker jeg å tilbringe tid med kona. Vi er glade i å gå tur i skogen, planlegge neste ferie eller slappe av med en god film. 


Vi ønsker Frank velkommen til oss! 

 

Frank Kvam - potrettbilde

Frank Kvam, Seniorkonsulent

Epost: frank.kvam@vivende.no

 

Vil du bli en av oss? Ta en titt på våre ledige stillinger som IT-konsulent eller Prosjektleder.