Ensom roer Har du behov for en dyktig utvikler? KONTAKT OSS VI HJELPER DEG MED Å
REALISERE DINE IT-PROSJEKTER
VI REKRUTTERER

Vivende dekker et bredt spekter av IT-faget, og jobber på tvers av bransjer og løsninger. Våre spesialområder er systemutvikling og integrasjoner innen blant annet Java, Amazon Web Services og .net.

Vi består av erfarne konsulenter som alle har fokus på å skape verdi for kunden hver for seg, samtidig som vi utnytter synergiene ved å  jobbe sammen som et team.  Vi er 100 % ansatteid, og alle våre konsulenter har muligheten til å bli likestilte eiere.

Frontend

Digitalisering gir samfunnet stadig nye IT-løsninger med stadig mer avanserte krav til brukergrensesnitt. I Vivende har vi lang erfaring med å få få slike løsninger til å fremstå bra, og jobber gjerne i grenselandet mellom design og utvikling. Vi leverer moderne Javascript-rammeverk for responsive og dynamiske systemer som fungerer like bra på web og mobil, og har også kompetanse på ren app-utvikling.

Vi vet hva som er kritiske suksessfaktorer for at frontend løsninger skal bli godt mottatt av brukerne, og ser helheten i både innhold og systemarkitektur så løsningen blir gjennomgående god.

Typiske teknologier vi jobber med: Angular, React og React Native, Node.JS, TypeScript, JSON, Xamarin.

LES MER OM FRONTEND HER >>

Backend

En moderne IT-løsning er mye mer enn bare et veldesignet ytre, og vi i Vivende er også eksperter på backend utvikling. Vi har vært med i en lang rekke prosjekter der vi har hatt ansvaret for selve innmaten i løsningene: Der data behandles, utveksles med andre løsninger og prosesseres slik at det som presenteres ut mot brukeren gir verdi. Vi har mye kompetanse på tjenestebasert arkitektur, og jobber med et kontinuerlig fokus på datakvalitet og robusthet i løsningen, så endringer i brukerkrav eller systemarkitektur enkelt kan implementeres i løsningene. Vi er stor fan av testdrevet utvikling, og jobber mye med domenedrevet design.

Typiske teknologier og rammeverk vi jobber med: Java, .NET core, Groovy, Grails, Jenkins, Docker, REST, SOAP, Microsoft WCF, Microsoft SQL Server, MySQL, MariaDB, Grails, Hibernate, Spring Batch

LES MER OM BACKEND HER >>

Utvikling i skyen

Stadig flere ser fordelene ved å gi store, globale aktører ansvaret for infrastruktur og hardwaredrift av IT-løsninger, og markedet for skytjenester vokser i rekordfart. Samtidig utvikler skyleverandørene seg fra dag til dag, med mer innovative tjenester og nye serversentre som gir kundene flere valg. Vivendes konsulenter begynte for første gang å snuse på skyteknologi i 2011, og implementerte vår første større løsning med Amazon Web Services i 2013.

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på utviklingen i skymarkedet, og har nå erfaring med å implementere løsninger på både Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud. Vår primærkompetanse innen skytjenester er Amazon, som også har vært partner siden oppstart. I Amazon kjenner vi de fleste komponenter og muligheter, og har vært med å bygge innovative globale tjenester som ikke ville vært mulig uten skyteknologi.

LES MER OM UTVIKLING I SKYEN HER >>

Bli bedre kjent med Vivende

Vivende er et helt spesielt gründereventyr i det norske konsulentmarkedet. Under mottoet «Selvstendig sammen» har 25 drivende dyktige fagpersoner etablert seg som konsulenter i vår fleksible, rettferdige og velprøvde modell, hvor vi lager en fungerende mellomting mellom å være helt selvstendig og det å være ansatt. Selskapet er 100 % ansatteid og alle har mulighet til å bli likestilte partnere.

Hos Vivende får du nyte godt av stolte kollegaer med mye kompetanse og et trivelig arbeidsmiljø som gir frihet under ansvar. Vi trives godt i hverandres selskap, og jobber for et godt og fruktbart samarbeid med våre kunder.

Med den spennende kundebasen vår for du anledning til jobbe på tvers av bransjer av systemer. Alle ansatte er med på beslutninger, risiko og gevinster.

Siste fra Vivende

Vivendeansatt på tur i skogen
Mann på stranden med hunden sin
God jul

Referanser

Vivende tilbyr konsulenter med mange års erfaring fra utviklingsfaget. Vi jobber mye med java-relatert åpen kildekode, men vi er ikke religiøse på teknologi. Vi har vært innom det meste og er opptatt av å få jobben gjort med de verktøy som er tilgjengelig.

Kontaktdetaljer

VIVENDE AS

MESH – Tordenskioldsgate 2, 0160 Oslo
TELEFON +47 950 16 645
MAIL post@vivende.no